søndag 23. august 2009

Ja, da er jeg igang. I morgen kl 10 skal jeg møte opp på Aleris. Merkelig dette... Jeg har ikke møtt legen enda, men skal det i morgen for første gang. Det var rart å reise hjemmefra i dag. Fra barna og mannen... Jeg håper sånn jeg får se de igjen! De betyr alt for meg! Men jeg må gjøre dette. Jeg veide 134,5 i dag morges... Målet mitt nå er ikke å bli tynn, men normalvektig, og ha en god helse. Jeg verker i beina om kveldene, ryggen sliter meg bra ut. Jeg sliter med å finne klær som passer, sko som passer. Det er trangt å sette seg i stoler med armlener, får så vidt plass i ett flysete og kinoseter. Jeg merker at jeg stenger meg mer og mer inne... Hvilke fremtidsutsikter har jeg egentlig? Og barna mine... Jeg gjør alt for dem! Jeg klarer å gå ned i vekt 10-30 kg ganske greit, men det kommer på igjen, samt 5 ekstra hver gang... Så denne GBP operasjonen skal nå hjelpe meg til å HOLDE meg der... For at jeg klarer å gå ned i vekt, det vet jeg. Det er det å holde seg der som er så innmari vanskelig....

5 kommentarer:

 1. Vil ønske deg lykke til :)

  Og du skal se at dette går bra, og at du kommer hjem til mann og barn :)

  SvarSlett
 2. Ønsker deg masse lykke til. Det er et annet liv på den andre siden.

  SvarSlett
 3. Dette kommer til å gå helt fint! :)
  Du investerer i fremtiden din, og et aktivt liv med mann og barn. Det blir bra! Jeg kommer til å tyne deg for informasjon før jeg skal i ilden i oktober ;)

  Klem!

  SvarSlett
 4. Takk for hilsener alle sammen! Jeg kan lett tynes for informasjon fremover ja! Siden ikke så mange vet det er jeg avhengig av å øse ut over dere som er her!

  SvarSlett
 5. Masse, masse lykke til! Dette kommer til å gå helt strålende!! Stor klem fra meg. :-)

  SvarSlett